OPLADER KOPEN

Oplader kopen bij Koopjekabels.nl, waarom?

✔️ Gratis verzending, de volgende dag in huis!
✔️ Alleen maar kwaliteit opladers!
✔️ Geschikt voor bijna elk apparaat!

Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar!


Apple oplader

Een Apple oplader voor de beste prijs koop je bij Koopjekabels! Apple opladers zijn voordelig te koop bij Koopjekabels.nl! Apple verkoopt een scala aan verschillende smart-devices met een tal van verschillende aansluitingen en bijpassende opladers. Een Apple oplader is een must voor iedere Apple gebruiker, volgens schattingen van een paar jaar geleden gebruikt maar liefst 25% van de Nederlandse smartphone-gebruikers een iPhone. 

Lees meer

 

Macbook oplader

Een Macbook oplader van hoogwaardige kwaliteit koop je bij Koopjekabels! Ook de Apple Macbooks zijn de afgelopen jaren aangepast aan de trend van de USB C aansluiting. Zo werd de USB C connector, in combinatie met de Thunderbolt 3 connector, in 2015 de standaard Macbook aansluiting voor zowel de Macbook als de Macbook Air en de Macbook Pro. 

Lees meer

 

iPhone oplader

Een iPhone oplader met gratis levering koop je bij Koopjekabels! Uiteraard kan je ook bij Koopjekabels terecht voor je iPhone opladers! Voor alle verschillende iPhone modellen bieden we verschillende opladers en andere telefoonaccessoires aan. Bij het kiezen van je iPhone oplader heb je dan ook keuze uit een tal van kleuren, maten, aansluitingen en modellen. 

Lees meer

 

iPhone 11 oplader

Een iPhone 11 oplader met gratis verzending koop je bij Koopjekabels! Tot voor kort werden er bij de aanschaf van een iPhone standaard een oplaadkabel, bijpassende oplaadstekker en oordopjes toegevoegd. Apple bracht echter op het iPhone 12 event vorig jaar bekend dat er wegens milieuoverwegingen bij de iPhone 12 series geen oordopjes en oplaadstekker meer zouden worden meegeleverd en dat dat zou gaan gelden voor iedereen die vanaf dat moment een ouder iPhone model kocht, waaronder ook een van de iPhone 11 series modellen. 

Lees meer

 

iPhone 12 oplader

Een iPhone 12 oplader voor de beste prijs koop je bij Koopjekabels!Met de aankondiging van de iPhone 12 series maakte Apple bekend dat er vanaf dat moment geen adapters meer standaard zullen worden meegeleverd met de smartphones in verband met milieu overwegingen. De iPhone 12 modellen worden dan ook louter geleverd met een bijbehorende kabel en zonder oordopjes of een bijpassende Adapter. 

Lees meer

 

USB Oplader

Een USB oplader voor een goede prijs koop je bij Koopjekabels! De meeste hedendaagse opladers zijn voorzien van een van de populaire USB-aansluitingen. De universele seriële bus aansluitingen, afgekort USB aansluitingen, zijn de afgelopen decennia uitgegroeid tot de absolute favorieten voor het verbinden van randapparatuur en opladen van smart-devices. 

Lees meer

 

USB C oplader

Een USB C oplader van hoogwaardige kwaliteit koop je bij Koopjekabels! De USB C uitgang is de absolute hype van dit moment op het gebied van smart device connectors en opladers. Hoewel de populariteit deels verklaarbaar is door de verbeterde snelheid voor data transfering ten opzichte van eerdere USB connectors blijft het een vraag waarom grootheden in de smartphone-industrie zoals Apple. 

Lees meer

 

USB A oplader

Een USB A oplader met gratis verzending koop je bij Koopjekabels! De USB A connector is al decennia lang veruit de belangrijkste component voor tal van verschillende opladers. In de meeste gevallen werden oplaadkabels voor smartphones en tablets in de afgelopen jaren aan een kant voorzien van de connector die aansluit op het desbetreffende smart-device en aan de andere zijde van een USB-A-connector die op zijn beurt weer aansloot op de bijbehorende Adapter. 

Lees meer

 

Micro USB oplader

Een Micro USB oplader voor de beste prijs koop je bij Koopjekabels! Micro USB opladers waren de afgelopen 10 jaar wellicht de meest populaire opladers samen met Apple’s lightning kabel. Micro USB aansluitingen worden al jaren gebruikt voor een scala aan elektronische apparaten zoals e-readers, (video)camera’s, tablets, mp3 spelers, grafische rekenmachines en nog veel meer. 

Lees meer

 

Batterij Oplader

Batterijen zijn er in alle soorten, maten en types. Zo hebben de meeste smart-devices een ingebouwde batterij die niet hoeft te worden verwijderd om te worden opgeladen. Van de batterijen die wel gemakkelijk uit een elektronisch apparaat kunnen worden verwijderd zijn er zowel varianten die her oplaadbaar zijn als varianten die nadat ze leeg zijn niet meer bruikbaar zijn. 

Lees meer

 

Nintendo switch Oplader

De Nintendo switch kan op twee manieren opgeladen worden. De populaire switch kan zowel rechtstreeks op de stroom worden aangesloten als via een officiële Nintendo Switch dock set. Deze dock set wordt niet standaard meegeleverd en dient dus los te worden aangeschaft. 

Lees meer

 

Samsung Oplader

Samsung opladers zijn vaak Micro USB kabels of tegenwoordig USB C kabels. Een Micro USB kabel, eventueel met bijbehorende oplaadstekker, is verkrijgbaar bij Koopjekabels.nl voor een zeer voordelige prijs. Hierdoor kan jij je Samsung apparaat opladen zonder daarvoor onnodig veel geld uit te geven. 

Lees meer

 

Draadloze Oplader

Draadloos opladen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbare tool bij het opladen van niet alleen Smartphones maar ook onder meer smartwatches en oordopjes zoals Apple’s AirPods en Apple Watch. Draadloos opladen gecombineerd met de populaire snel laadfunctionaliteit maakt het opladen van je smartphone makkelijker dan ooit! 

Lees meer