Oplaadkabel kopen

Oplaadkabel kopen tegen leuke prijzen!

✔️ Kies voor een voordelige oplaadkabel bij Koopjekabels!
✔️ Gratis verzending op iedere bestelling!
✔️ Snelle levering, voor 17:00 besteld = morgen al in huis!

Wij staan klaar voor als je vragen hebt!


Oplaadkabels

Oplaadkabels voor de beste prijs koop je bij Koopjekabels! Oplaadkabels zijn er in alle soorten, maten, kleuren en vermogens. Al je smart devices hebben weer andere aansluitingen waarvoor verschillende kabels nodig zijn en dit verandert ook nog eens regelmatig als er een nieuwe uitvoering beschikbaar komt.

Lees meer

 

Apple oplaadkabel

Een Apple oplaadkabel van de beste kwaliteit koop je bij Koopjekabels! Apple oplaadkabels zijn er met diverse aansluitingen en met verscheidene vermogens voor ieder Apple product. Apple’s eerste eigen populaire aansluiting is de 30-pins connector uit 2003. Deze aansluiting werd jarenlang gebruikt voor bijna al Apple’s apparaten waaronder alle iPhones tot en met de iPhone 4 series, de eerste 4 generaties van de iPod Touch en de iPad 1, 2 en 3.

Lees meer

 

iPhone oplaadkabel

Een iPhone oplaadkabel van hoogwaardige kwaliteit koop je bij Koopjekabels! Hoewel Apple jarenlang niks veranderde aan de iPhone opladers en voor ieder nieuwe model dezelfde opladers hanteerde veranderde dit met de release van de iPhone 11 series. Hoewel de aansluiting voor de iPhone 11 series wel nog steeds een Lightning connector bleef voerde Apple toch een vrij belangrijke verandering door.

Lees meer

 

Oplaadkabel iPad

Een oplaadkabel iPad met gratis levering koop je bij Koopjekabels! Ook Apple’s iPad heeft door de jaren heen verschillende aansluitingen gehad. Het verloop van de iPad aansluitingen is vergelijkbaar met die van de Apple iPhone. Ook de eerste iPad modellen werden geproduceerd met een 30-pins connector.

Lees meer

 

Telefoon oplaadkabel

Een telefoon oplaadkabel voor een goede prijs koop je bij Koopjekabels! Met het ontstaan van draadloze telefoons en in het bijzonder smartphones zijn ook telefoon oplaadkabels onvermijdelijk geworden in de 21e eeuw. Hoewel de hedendaagse smartphones een steeds langere batterijduur hebben, ondanks dat de batterijen steeds compacter worden geproduceerd, moeten de meeste actieve smartphone gebruikers onder ons alsnog minstens een maal per dag hun telefoon opladen.

Lees meer

 

Oplaadkabel iPhone

Een oplaadkabel iPhone van hoogwaardige kwaliteit koop je bij Koopjekabels! Door de jaren heen zijn er verschillende iphone oplaadkabels gebruikt. De eerste Apple smartphones waren standaard voorzien van een 30-pins ingang aan de onderkant van de smartphone. Destijds werden zelfs iPad modellen met deze 30-pins connector geproduceerd.

Lees meer

 

Oplaadkabel samsung

Een oplaadkabel Samsung met gratis verzending koop je bij Koopjekabels! Ook samsung heeft zich de laatste jaren ontplooid tot veel meer dan alleen een gigant op het gebied van smartphones. Samsung verkoopt naast smartphones, tablets, laptops en computers ook een tal van huishoudelijke apparatuur waaronder stofzuigers, koelkasten, vriezers en wasmachines.

Lees meer

 

Magnetische oplaadkabel

Een magnetische oplaadkabel voor de beste prijs koop je bij Koopjekabels! Draadloos opladen is een relatief nieuwe maar toch zeer populaire nieuwe functie die door veel van de grootste smartphone fabrikanten sinds kort standaard wordt ondersteund. Zo kunnen de nieuwste Samsung smartphones draadloos worden opgeladen.

Lees meer

 

Sony Oplaadkabel

Sony verkoopt een scala aan verschillende elektronische apparaten zoals televisies, (video)camera’s, speakers en geluidsapparatuur. Ook zijn er bij Sony diverse tablets en smartphones beschikbaar en is Sony ook de producent van de bekende en felbegeerde playstation series.

Lees meer

 

Samsung oplaadkabel

Koop je samsung oplaadkabel voordelig in onze webshop. Een samsung oplaadkabel is er in verschillende soorten en maten. Gedurende ruim 10 jaar was de micro usb kabel de standaard samsung oplaadkabel, maar sinds de snelle opkomst van de USB C connector kon ook Samsung niet achterblijven.

Lees meer

 

USB C oplaadkabel

De usb C oplaadkabel is de afgelopen jaren onmisbaar geworden bij het opladen van al je smart devices. De symmetrische 24-pins vervanger van onder meer de USB A connector en Micro usb connector is sinds haar release ongekend populair geworden.

Lees meer