Oortjes en Headsets kopen

✔️ Oortjes en Headsets verkrijgbaar tegen leuke prijzen!
✔️ Gratis verzending op iedere bestelling!
✔️ Snelle levering, voor 17:00 besteld = morgen al in huis!

Wij staan klaar voor als je vragen hebt!

14.95 Incl. BTW

Oortjes en headsets

AUX Kabel 3.5MM

7.29 Incl. BTW
MFI Gecertificeerd
19.95 Incl. BTW
MFI Gecertificeerd
18.90 Incl. BTW

Oortjes en headsets bestellen

Ook op het gebied van Oortjes & Headsets is Koopjekabels je beste keus. Onderverdeeld in oortjes en headsets bieden we in deze categorie diverse audio accessoires aan voor een verscheidenheid aan smartphones, tablets, game-consoles, pc’s en nog veel meer. Je kan bij ons terecht voor alles van casual oortjes tot professionele gaming headsets. Onder onze oortjes bieden we ook oortjes aan voor iPhone met de verschillende populaire USB aansluitingen waaronder lightning en USB-C. Veel van deze producten zijn zowel met als zonder MFI certificering beschikbaar. Al onze oortjes & headsets zonder MFI certificering voldoen alsnog aan diverse andere certificeringen, waaronder uiteraard het CE keurmerk, en zijn daarmee alsnog van hoogwaardige kwaliteit.

Oortjes

Oortjes zijn voordelig verkrijgbaar bij Koopjekabels met gratis levering! Tevens zijn oortjes zijn in de 21e eeuw onmisbaar. Of je ze nu gebruikt om muziek te luisteren, handsfree te bellen, podcasts te volgen of te gamen, iedereen gebruikt ze. Kassamedewerkers in de supermarkt communiceren via oortjes, beveiligers dragen oortjes en in musea kan je tegenwoordig rondleidingen volgen met oortjes in via vooraf opgenomen audio in alle talen die je wenst. Kortom, oordopjes zijn niet meer uit het dagelijks bestaan weg te denken.

Lees meer

 

JBL Oortjes

JBL oortjes zijn één van de meest gebruikte oordopjes die er zijn, dat komt doordat JBL ongetwijfeld één van de grootste spelers zijn op de markt van oortjes en headsets. JBL oortjes zijn dan ook een begrip onder alle fanatieke gebruikers van oortjes. De hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen zijn bij JBL een zekerheid.

Lees meer

 

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn tegenwoordig de meest gebruikte oortjes, met de ontwikkeling van Bluetooth verbindingen hebben ook de Bluetooth oordopjes en andere draadloze oortjes een enorme vooruitgang doorgemaakt. Nadat Bluetooth verbindingen eerder steeds populairder werden voor het eerst streamen van muziek en andere audio via speakers en boxen, ontstonden er langzaam ook steeds meer draadloze oordopjes oortjes met behulp van Bluetooth verbindingen.

Lees meer

 

Apple oortjes

Ook Apple’s oortjes hebben de afgelopen 15 jaar een enorme vooruitgang doorgemaakt. Apple bleef nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op de markt, ook op het gebied van oortjes en headsets. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is de release van Apple’s AirPods. Deze compacte draadloze oordopjes blijven zeker niet achter voor de draadloze (Bluetooth) oortjes van de concurrenten.

Lees meer

 

iPhone oortjes

Al sinds het begin van de iPhone series worden er standaard oortjes meegeleverd bij de aanschaf van een nieuwe iPhone. Apple koos hierbij voor haar eigen Apple earphones met een 3,5MM aansluiting, ook wel AUX aansluiting genoemd.

Lees meer

 

Headset

Een headset, of koptelefoon, is een veelvoorkomend alternatief voor oordopjes. Hoewel de voorkeur voor een van deze twee opties in de meeste gevallen compleet afhankelijk is van de persoon en de situatie, komen headsets voornamelijk veel voor tijdens het gamen en op de werkvloer.

Lees meer

 

Gaming headset

Een gaming headset behoort voor iedere fanatieke gamer tot de standaard uitrusting. Door de online functies van de meeste populaire gameconsoles is het nu in steeds meer games mogelijk om met elkaar te spelen.

Lees meer

 

Bluetooth headset

Wellicht een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van data-transfering is die van de steeds beter wordende Bluetooth systemen. Met behulp van Bluetooth kan allerlei soorten data draadloos worden overgedragen.

Lees meer

 

Headset met microfoon

Bijna alle moderne headsets zijn voorzien van een ingebouwde microfoon. Zeker iedereen die zijn headset gebruikt om te gamen weet hoe essentieel de microfoon kan zijn.

Lees meer

 

Headset PS4

Een headset ps4 is van groot belang tijdens het gamen. Door de opkomst van multiplayer games op de meest populaire gameconsoles en de audio chat functies die in de meeste games beschikbaar zijn is een goede Ps4 headset van groot belang voor het behalen van goede resultaten in je games. De audiochat functie die op zowel playstation consoles als op de populaire Xbox consoles een “party” wordt genoemd vereist een headset met microfoon.

Lees meer