Kabels kopen

✔️ Verschillende soorten kabels verkrijgbaar tegen lage prijzen!
✔️ O.a. HDMI kabels, Micro USB kabels, en nog veel meer!
✔️ Gratis verzending op iedere bestelling!
✔️ Snelle levering, voor 17:00 besteld = morgen al in huis!

Wij staan klaar voor als je vragen hebt!

Oortjes en headsets

AUX Kabel 3.5MM

7.29 Incl. BTW
MFI Gecertificeerd
MFI Gecertificeerd

Kabels kopen bij Koopjekabels

Kabels kopen kan vrij eenvoudig via de webshop van Koopjekabels. Bij Koopjekabels kan je een breed assortiment van diverse kabels verwachten van de beste kwaliteit. Binnen de webshop van Koopjekabels worden er heel veel verschillende kabels aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Naast standaard kabels kan je bij ons ook terecht voor verloopkabels, om er voor te zorgen dat een USB C aansluiting een USB A aansluiting wordt!

Welke kabels zijn er verkrijgbaar bij Koopjekabels?

Koopjekabels beweegt mee met de markt. Voorheen maakten heel veel producenten van apparaten gebruik van een Micro USB aansluiting, zoals BlackBerry en Samsung. Tegenwoordig maakt Samsung gebruik van USB C aansluitingen. Steeds meer fabrikanten stappen over op USB C aansluitingen. Omdat wij mee bewegen met de markt, houden wij in de gaten welke aansluitingen worden gebruikt door verschillende apparaten en zorgen wij er voor dat wij die aansluitingen aanbieden.

Naast dat wij de meest gebruikte aansluitingen aanbieden op onze webshop, verkopen wij ook enkel de beste kwaliteit. Voor ons is kwaliteit heel belangrijk!

Naast kwaliteit vinden wij dat jij je product zo snel mogelijk in huis moet hebben. Voor 17:00 besteld, betekent bij ons dan ook morgen in huis. Al onze producten worden gratis thuis bezorgd met PostNL!

Kabels bestellen

Er worden enorm veel kabels aangeboden en er komen ook nieuwe kabels bij, die al wel bestonden maar nu steeds meer gebruikt worden. Hiervan is de Display Port kabel een goed voorbeeld. Deze kabel bestond al eerder maar wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt voor het aansluiten van monitoren op een computer of op een laptop.

Bepaal goed welke kabel je nodig hebt en voor welk doeleinde en bestel je kabel dan eenvoudig bij Koopjekabels. De webshop waar je voor al je kabels terecht kan. De kabels die wij verkopen worden vaak ook aangeboden in verschillende maten, zo heb je bijvoorbeeld een iPhone kabel van 1 meter maar ook een iPhone kabel van 2 meter.