Hoe werkt Apple Pay?

Hoe werkt Apple Pay?

Wat is Apple Pay?

Sinds 2014 biedt Apple Pay een alternatief voor mobiel betalen. Door de jaren heen is het langzaam in populariteit gegroeid. Veel mensen waarderen het gemak van betalen met een mobiel apparaat, evenals de beveiligingsvoordelen van het thuislaten van creditcards. Als gevolg hiervan kan het gebruik ervan als een vorm van betaling bedrijven helpen bij het vergroten van de verkoop bij deze klanten.

bekijk de best verkochte producten

Wat is Apple Pay precies en hoe kun je het gebruiken?

iPhone-gebruikers kunnen Apple Pay gebruiken om op een aantal plaatsen betalingen te doen. Ze kunnen betalen in winkels, op internet, in app-winkels en zelfs via berichtenapplicaties. Gebruikers moeten eerst een creditcard verbinden met hun smartphone voordat ze verder kunnen gaan. Apple Pay is onder andere toegankelijk op iPhone, Apple Watch, iPad. Kaartinformatie moet echter op elk apparaat worden ingevoerd voordat het kan worden gebruikt.

Nadat je je kaartgegevens hebt ingevoerd, moet je een bevestigd wachtwoord gebruiken om de functie te gebruiken. Face ID is ook beschikbaar op sommige nieuwste iPhones voor extra beveiliging.

  • Apple Pay instellen op uw iPhone
  • U moet eerst een creditcard of betaalpas aan uw iPhone toevoegen voordat u Apple Pay kunt gebruiken. Als u meer alternatieven wilt, kunt u extra betaalmethoden toevoegen. Zo stel je Apple Pay stap voor stap in op je iPhone:
  • Tik op de knop Toevoegen in de Wallet-app op je iPhone.
  • Geef desgevraagd uw creditcardgegevens op. Selecteer een kaart die al is toegevoegd aan uw Apple-account op een ander apparaat en voer de beveiligingscodes in.
  • Om uw gegevens te verifiëren, kunnen bepaalde banken en creditcardaanbieders u vragen hun mobiele app te downloaden.
  • Nadat u alle procedures heeft doorlopen, dient u uw aanvraag in en wacht u tot uw bank uw gegevens valideert.
  • U kunt Apple Pay gebruiken in elke winkel of website die het accepteert nadat uw kaart is geautoriseerd. Apple Pay-verkopers tonen meestal het Apple-logo in de buurt van betaalterminals.
  • Herhaal de bovenstaande procedures om meer kaarten aan uw account toe te voegen. U kunt de standaardkaart wijzigen als dat nodig is.

Net als bij het instellen van Apple Pay op de smartphone, is het ook mogelijk om Apple Pay op je iPad of Apple Watch in te stellen. Het proces dat u moet volgen, is vrijwel hetzelfde.

Betalen met Apple Pay

Apply Pay is online beschikbaar, terwijl Apple Pay beschikbaar is in winkels. Apply Pay kan eventueel voor uw bedrijf worden ingezet. Om u op weg te helpen, volgen hier enkele voorbeelden van hoe u deze unieke betaalmethode kunt gebruiken.

Apple Pay gebruiken om betalingen te doen in de Apple App Store

Bij het kopen van apps in de App Store kunt u gebruikmaken van Apple Pay. U kunt ook uw touch-ID of toegangscode gebruiken om in-app-transacties uit te voeren. Het kan ook worden gebruikt om te betalen voor abonnementen op Apple-services zoals Apple Music, Apple Arcade, Apple News+ en meer iCloud-opslag.

Het is een van de eenvoudigste manieren om voor applicaties en digitale diensten te betalen zodra u Apple Pay op uw apparaten hebt ingesteld. Apple Pay wordt geaccepteerd op Apple-apparaten en in Apple app stores, zoals je waarschijnlijk wel weet. Om Apple of andere verkopers in deze digitale markten te betalen, drukt u gewoon met uw vinger op touch ID of voert u uw toegangscode in.

Apple Pay gebruiken om betalingen te doen in winkels

Retailers zoals benzinestations, restaurants en supermarkten bieden mensen de mogelijkheid om te betalen met Apple Pay. Dit is een handige manier om betalingen te doen, zonder dat u zich al te veel zorgen hoeft te maken over het gebruik van contant geld met creditcards. Het enige wat je hoeft te doen is de touch ID of Face ID te gebruiken om een ​​betaling uit te voeren.

Bekijk meer producten van Koopjekabels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *