Hoe een iPhone resetten?

Hoe een iPhone resetten?

iPhone resetten, zeer eenvoudig en snel!

Wanneer je je iPhone gebruikt, kom je situaties tegen waarin je instellingen moet resetten. Het resetten van de iPhone is iets dat u zelf kunt doen. Het is niet nodig om de hulp van een deskundige in te roepen om de klus te klaren. U hoeft alleen maar enkele eenvoudige stappen te volgen en uw iPhone opnieuw in te stellen. Hier is een uitgebreid overzicht van de stappen die je moet volgen om je iPhone te resetten.

Uw iPhone synchroniseren met iTunes om een ​​kopie van de gegevens te maken

Maak voordat u iets anders doet een back-up van uw gegevens of synchroniseer uw iPhone met iTunes. Iedereen, denk ik, weet hoe te synchroniseren. Maar voor degenen die het niet zeker weten, hier is het overzicht…

 1. Sluit je iPhone aan op je computer en open iTunes met behulp van een iPhone kabel.
 2. Klik op de iPhone-optie.
 3. Selecteer de vakjes die u wilt synchroniseren.
 4. Klik op de knop ‘Toepassen’ om door te gaan.

Het duurt slechts een minuut of twee om te synchroniseren; wacht gewoon een paar ogenblikken en u bent klaar om te gaan.

Als je al een tijdje een iPhone hebt, weet je dat je een back-up moet maken van je gegevens, zoals contacten, sms, enzovoort. Hierdoor kunt u zich concentreren op wat u met uw iPhone moet doen. Als u een nieuwe iPhone-gebruiker bent, moet u enige tijd besteden aan het synchroniseren van uw apparaat voordat u doorgaat. Volg de onderstaande instructies om alle gegevens op je iPhone te resetten of te verwijderen wanneer je maar wilt.

 1. Open ‘Instellingen’ in het menu en zoek naar ‘Algemeen’.
 2. Tik op ‘Algemeen’ om door te gaan. Scroll naar beneden en zoek naar het woord ‘Reset’.
 3. Tik op ‘Reset’ en je krijgt een aantal alternatieven om uit te kiezen. Je iPhone wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen als je ‘Reset alle instellingen’ selecteert, maar het geheugen wordt niet leeggemaakt en al je gegevens worden niet verwijderd. Selecteer hiervoor ‘Wis alle inhoud en instellingen’ in het menu.
 4. U moet uw actie bevestigen, ongeacht de keuze die u maakt. Dus als je zeker weet dat je door wilt gaan, druk je gewoon op de bevestigingsknop, in dit geval ‘Wis iPhone’.

Je hebt een iPhone met alle nieuwe instellingen of leeg / leeg geheugen na het volgen van de eenvoudige instructies hierboven. U kunt het nu aan iedereen geven, verkopen of opsturen voor reparatie.

Wanneer moet je je iPhone resetten?

Er zijn situaties waarin u de noodzaak tegenkomt om uw iPhone opnieuw in te stellen. Laten we eens kijken naar de redenen waarom u moet nadenken om de klus te klaren.

 • Wanneer je merkt dat iemand toegang heeft tot je iPhone – Dit is altijd mogelijk, zeker als je je wachtwoorden en inloggegevens bijhoudt. Als een andere persoon toegang heeft gekregen tot uw iPhone door malware te plaatsen, kunt u deze stap volgen en het probleem oplossen.
 • Uw wachtwoord is gelekt naar een andere persoon of naar het publiek – We gebruiken vaak hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts om het gemakkelijker te onthouden.
 • Wanneer er een mogelijkheid bestaat dat je wordt gehackt – Als je merkt dat je het risico loopt te worden gehackt, moet je doorgaan en je iPhone resetten. Dit is iets dat u moet doen om het risico dat u loopt te elimineren. Dan kun je de rust bewaren.

Ongeacht de reden waarom u de iPhone moet resetten, kunt u deze stappen doorlopen en de klus klaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *